Ga naar de inhoud

Informatie 110 kilometer

110 kilometer

De 110 kilometer is een monstertocht voor de echte bikkels! Het kost bloed, zweet en blaren om de finish te halen, maar wanneer de eindstreep bereikt wordt, maakt het vermoeide en uitgeputte gevoel plaats voor een ongelooflijk trots gevoel.

Tijdens de 110 kilometer loop je het hele eiland Goeree – Overflakkee rond. Het uitdagende van het parcours is de diversiteit. Je loopt over stranden, door duinen, unieke natuurgebieden, dorpen en over buitendijken. Kortom een wandeltocht voor de doorzetter!

Deze monstertocht start vrijdagavond om 19.00 uur. Na 24 uur, zaterdagavond 19.00 uur moet de laatste loper binnen zijn. Op de route zijn diverse verzorgings-/ controleposten ingericht, waar je wordt voorzien van eten, drinken en lichamelijke verzorging. Onderweg zijn er drie binnen rusten, waarbij er een warme maaltijd verstrekt wordt. 

Stel dat je het onderweg toch moet opgeven: je wordt dan naar Ooltgensplaat gebracht met busjes die tijdens ‘De Omloop’ meerijden. 

Schrijf je direct in

Kosten

Het inschrijfgeld voor de 110 kilometer bedraagt € 45,- voor de editie 2024, waarbij u € 1,- korting krijgt als u lid bent van de wandelbond. Van dit bedrag doneren wij een deel aan een goed doel, dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en daarmee het verschil tussen baten en lasten. Inschrijven op de dag zelf is mogelijk bij het startbureau, probeer dit aub te voorkomen in verband met organisatie. Wij rekenen hier € 5,- extra voor.

Indien u zich na inschrijving afmeld, kunt u uw inschrijfgeld terugvragen minus € 5,- administratiekosten, let op: dit geldt uiterlijk tot moment van laatste dag van inschrijving (26 augustus 2024).

Bereikbaarheid

De start van De Omloop is bij het Oude Raadhuis in Ooltgensplaat, Kaai 2.

Hieronder kunt u lezen hoe u per auto of openbaar vervoer Ooltgensplaat kunt bereiken.

Openbaar vervoer:
Voor OV informatie, raadpleeg 9292.nl
U kunt gebruik maken van een pendeldienst van de Schaapseweg (carpoolplaats Ooltgensplaats) naar de startlocatie in Ooltgensplaat. Geef dit aan de voorkant aan bij de organisatie.

Eigen vervoer:
Voor route informatie, raadpleeg Google Maps en/of een andere routeplanner.
U kunt uw auto parkeren in Ooltgensplaat op twee grote parkeerplaatsen:

Parkeervoorziening MFC ’t Centrum / Sportpark Oeltgen
Adres: Weesmolenstraat 12 / Sportlaan, Ooltgensplaat
Aantal parkeerplaatsen auto’s: 112

Parkeervoorziening Dorpsweg
Adres: Dorpsweg 2, Ooltgensplaat
Aantal parkeerplaatsen auto’s: 80
Aantal parkeerplaatsen bussen: 13

Route GPX

In onderstaand link zit de routekaart in GPX bestand voor zowel de 80km als 110km.
Download

Route 110 kilometer

Scherm­afbeelding 2024-07-03 om 10.09.48