Ga naar de inhoud

Veelgestelde vragen

Op elke vraag een antwoord

Als je online ingeschreven en betaald hebt dan kun je je startbewijs afhalen bij het inschrijfbureau op de dag van de mars op vertoon van de bevestigingsmail. Het inschrijfbureau bevindt zich in het Oude Raadhuis, Kaai 2 in Ooltgensplaat en het is open van 16:00 tot 19:00 uur op vrijdag.

U dient persoonlijk uw startbewijs op te halen. Indien u gemachtigd worden door een ander persoon is dit uiteraard ook mogelijk, houdt hier altijd rekening met het bij u hebben van de bevestiging van inschrijving. 

Indien u geen bevestiging per e-mail heeft ontvangen, zorgt u er dan voor dat u aan de voorkant contact met ons opneemt, zodat wij uw betaling kunnen controleren en u alsnog een bevestiging kunnen doen toekomen. Indien u op de dag van de start geen bevestiging heeft ontvangen, meldt u dan bij het inschrijfbureau.

Indien u niet woonachtig bent in Nederland, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Door middel van een direct bankoverschrijving zullen wij uw registratie dan verwerken. Hierover ontvangt u dan informatie.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur ons een mailtje.

Stuur een e-mail